رئیس پلیس‌راه اسبق کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم»:

به‌جای افزایش جریمه، راه‌ها را ایمن و هوشمند کنید

هشدار درباره افزایش تصادفات در روزهای بارانی

هشدار درباره افزایش تصادفات در روزهای بارانی
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن هشدار درباره افزایش تصادفات در روزهای بارانی گفت:بر اساس آئین‌نامه در شرایط بارانی تردد موتورسواران در معابر ممنوع است.
کد خبر: ۱۴۸۷۴۲۵

به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ابتدای صبح امروز شاهد بارش باران هستیم و در پی بارش باران اکثر معابر لغزنده هستند، از همه شهروندان خواستارم تا با سرعت مطمئنه حرکت کرده و فاصله طولی را نیز رعایت کنند تا در بحث تصادفات پیشگیری شود.

وی افزود: تا ساعت ۱۷:۳۰ روز شنبه ٨ دی ماه ١۴٠٣ تصادفات افزایش چشمگیری داشته است در حالی که می‌توان با رعایت نکات و مقررات ایمنی از تصادفات جلوگیری کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تصادفات موتورسواران گفت: بر اساس آئین‌نامه در شرایط بارانی موتورسواران تردد شان در معابر ممنوع است.

newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
جلال تقي پور
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
باسلام وخسته نباشين،به نظرمن اصلي ترين عامل تصادف گران بودن قطعات يدکي(لاستيک،لنت ترمز و..)ميباشد

نیازمندی ها