رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان:

۲۰۰ کیلوگوشت فاسد در زنجان معدوم شد

۲۰۰ کیلوگوشت فاسد در زنجان معدوم شد
رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان از کشف ۲۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد از یک واحد صنفی متخلف خبر داد و گفت: گوشت‌های فاسد قبل از عرضه و توزیع در بازار معدوم شد.
کد خبر: ۱۴۸۴۸۴۸

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، سرهنگ حیدری با اعلام این خبر گفت: با اشراف پیرامونی ماموران پلیس امنیت عمومی عرضه مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد در یک واحد خوار و بارفروشی در داخل شهر زنجان محرز شد.
وی افزود: با اخذ مجوز قضائی، اکیپی از عوامل اداره نظارت براماکن عمومی و همراهی کارشناسان اداره بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، واحد مذکور مورد بازرسی قرار گرفته و مقدار ۲۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد و تعداد ۳۸۸ قلم فراورده‌های گوشتی و لبنیاتی تاریخ گذشته که در یک یخچال صندوقی نگهداری می‌شد کشف و ضبط شد.
سرهنگ حیدری ادامه داد: با نظر کارشناسان اداره بهداشت، گوشت‌ها و دیگر اقلام کشف شده با احراز فاسد بودن قبل از توزیع در بازار و عرضه به شهروندان معدوم شد.
رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان اضاقه کرد: پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به همراه متصدی خوار و بارفروشی به مرجع قضائی معرفی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها