نویدرضا فرهانی با اشاره به تولید بیش از هزار و ۷۰۰ تن قارچ در گلستان، اظهار کرد: در واحدهای تولید و پرورش قارچ خوراکی استان با توجه به تجهیزات کارگاه ها ۴ تا ۵ دوره در سال این محصول تولید می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: در هر دوره تولید قارچ حدود ۳ تا ۴ چین محصول انجام می شود که متوسط برداشت هر چین در هر طبقه ۴ تا ۵ کیلو است.
وی با اشاره به اینکه ۸۸ هزار متر مربع سطحی است که قارچ خوراکی در استان تولید می شود، بیان کرد: تعداد واحدهای تولیدی پرورش قارچ در استان ۱۵۸ کارگاه است.
به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان، دو نوع قارچ دکمه ای و صدفی در استان تولید می شود.
فرهانی یادآورشد: اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»