به گزارش جام جم آنلاین، مرکز اطلاع رسانی جنگی حزب الله با صدور چهار بیانیه جداگانه از حمله موشکی به مرکز نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی و فراری دادن دو پهپاد هرمس ارتش اشغالگر خبر داد.
در این بیانیهها آمده است: برای حمایت از مردم استوار فلسطین و مقاومت دلاور و شریف آن در نوار غزه و دفاع از لبنان و مردم آن، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۵:۰۰ صبح امروز چهارشنبه مرکز تجمع نظامیان ارتش اشغالگر را در شرق شهرک «مارون الرأس» هدف حمله سنگین موشکی قرار دادند.
همچنین مجاهدان یگان دفاع هوایی حزب الله ساعت ۱۲:۰۵ ظهر امروز با استفاده از موشک زمین به هوا با یک پهپاد هرمس ۴۵۰ ارتش رژیم صهیونیستی مقابله و آن را مجبور به ترک حریم هوایی لبنان کردند.
رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۱۲:۱۰ هم با موشک زمین به هوا با پهپاد هرمس ۹۰۰ ارتش اشغالگر مقابله و آن را به ترک حریم هوایی لبنان وادار کردند.
حزبالله همچنین ساعت ۰۹:۰۰ مرکز تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در شهرک «سعسع» در شمال فلسطین اشغالی موشکباران کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی