به گزارش جام جم آنلاین مازندران،عبدالله رحیمی از کشت فلفل در 80 هکتار از مزارع شهرستان جویبار توسط فلفل کاران جویباری خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه سطح زیر کشت فلفل این شهرستان که عمده آن فلفل سبز شیرین بوده 80 هکتار است، افزود: سال زراعی گذشته یک هزار و 173 تن فلفل در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.
وی بیان کرد: فلفل شیرین به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان ها در کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت و حفظ استحکام استخوان ها نقش دارد و از جمله سبزی صیفی های دارای کشت نشایی است که در این شهرستان کشت می شود.
رحیمی در باره مزایای کشت نشایی فلفل گفت: کشت نشایی محصول سبزی و صیفی حداقل چهل روز دوره رشد گیاه را در فضای باز کاهش داده و باعث صرفه جویی در مصرف آب می شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد