به گزارش جامجمآنلاین از فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز در جمع خبرنگاران در خصوص انتخاب شهردار با رای مردم گفت: مجلس باید این موضوع را تصویب کند.
وی با بیان اینکه دو بار این موضوع در مجلس مطرح شده اما رأی نیاورده است، گفت: اگر دوباره این موضوع در مجلس مطرح و تصویب شود، شهردار را میتوان بار رأی مردم انتخاب کرد.
رئیس شورای شهر تهران در خصوص ورود اتوبوس، مترو و... گفت: من هیچوقت تاریخ برای کاری نمیدهم اما شهرداری گفته در حال طی مراحل کمرگی است و بقیه اتوبوسها هم رو کشتی است.
وی با بیان اینکه به دنبال قراردادهای دیگر هستیم و هفته گذشته هم تقریباً با همه خودروسازان و مسئولان شهرداری جلسه داشتیم، گفت: قرار شد که خودروها را سریعتر تحویل دهند.
رئیس شورای شهر تهران درخصوص آلودگی هوای شهر تهران، گفت: آلودگی هوا و مشکل پایدار است و امیدواریم خدا کمک کند.
به گفته چمران، ما همه تلاش خود را برای توسعه حملونقل عمومی انجام دادهایم و اگر اتوبوسهای برقی برسد، درست است تعدادشان کم است اما اگر این وسایل یک درصد هم در کاهش آلودگی هوا تأثیر داشته باشد، مهم است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد