درخشش جوان کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت‌های بین‌المللی

جوان کهگیلویه و بویراحمدی در دومین دوره رقابت‌های بین‌المللی جام هشتمین خورشید در رشته کاراته قهرمان شد.
کد خبر: ۱۴۷۲۴۲۶
 
درخشش جوان کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت‌های بین‌المللی
به گزارش جام جم آنلاین،دومین دوره رقابت‌های بین‌المللی جام هشتمین خورشید در بخش سبک‌های کنترلی در سالن شهید بهشتی مشهد در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، زیر ۲۱ سال و بزرگ‌سالان پیگیری شد و نفرات برتر این رقابت‌ها معرفی شدند.
عزیزالله کریم‌نژاد از شهرستان بهمئی در رده سنی بزرگ‌سالان برای اولین بار در تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد توانست مقام اول کاتای مسابقات بین‌المللی سبک‌های آزاد کاراته جام هشتمین خورشید را به خود اختصاص دهد و رتبه‌بندی ۱ این دوره را به دست بیاورد.
عزیزالله کریم‌نژاد با اشاره به کمبود امکانات ورزشی در شهرستان بهمئی گفت: به دلیل این‌که با پایین‌ترین سطح امکانات در مسابقات شرکت کردم و این موفقیت با توجه به امکاناتی که داشتیم برای من بسیار ارزشمند و شیرین است.
کریم‌نژاد افزود: همه تلاشم را می‌کنم تا در کاراته، قهرمان جهان و المپیک شوم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها