جام جم آنلاین اصفهان؛ سیدامیر سامع اظهار کرد: شهر هوشمند نیازمند زیرساخت، برنامهریزی، امکانات و فرایندهای خدمترسان به شهروندان بوده، همچنین هوشمندی بالاتر از اتوماسیون است.
وی افزود: در راستای دستیابی به شهر هوشمند، باید فرایندهای مشخص داشته باشیم و راهکار درست را برای مسائل تعریف کنیم، همچنین خدمترسانی در شهر هوشمند باید در کمترین زمان و با کمترین جابهجایی به صورت غیرحضوری انجام شود.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شهر هوشمندی از شهر اینترنت اشیا یا مکانیزه بالاتر است، تاکید کرد: هوشمندی به این معنا است که روش درست برای تمام اقدامات تعریف شده باشد و بهصورت صحیح به تمام مسائل پاسخ دهیم.
سامع با بیان اینکه شبکه انرژی و اینترنت پرسرعت در محله هوشمند باید برای منازل تعریف شده باشد، ادامه داد: دریافت پروانه ساختوساز بهصورت غیرحضوری و تحویل پسماند توسط اصپاک یک نوع هوشمندی در اصفهان است.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد