
به گزارش جام جم آنلاین، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در گفتوگو با مهر درباره انفجار مرگبار در پمپ بنزین ساعی اظهارداشت: ساعت ۰۷:۳۷ دقیقه صبح امروز وقوع آتش سوزی در جایگاه سوخت در تهران به آدرس خیابان ولیعصر محدوده پارک ساعی به آتش نشانی اعلام شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی افزود: آتشنشانان در اسرع وقت به محل حادثه رسیدند و اطفای حریق انجام و ایمنسازی صورت گرفته است.
ملکی با اشاره به اینکه حادثه به دلیل تجمع بخارات بنزین داخل مخزن و ایجاد جرقه، صورت گرفته است، گفت: بر اساس اعلام نیروهای اورژانس متأسفانه یک کارگر به دلیل مصدومیت شدید در این حادثه جان خود را از دست داده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی