کارشناس اداره کل هواشناسی گفت:

باد‌های شرقی و داستان تکراری گرد و خاک در آسمان قم

وزش باد نسبتاً شدید، آسمان قم را در برخی ساعات امروز میزبان گرد و خاک خواهد کرد.
کد خبر: ۱۴۶۹۵۵۵

باد‌های شرقی و داستان تکراری گرد و خاک در آسمان قم

به گزارش جام جم آنلاین،محمدرضا قاضی وضع هوای استان قم در بیست و چهار ساعت آینده را صاف تا کمی ابری، در برخی ساعات وزش باد پیش بینی کرد و گفت: با توجه به جهت شرقی وزش باد، خیزش مقطعی گرد و خاک را برای برخی ساعات انتظار داریم.

وی با بیان اینکه از ابتدای امشب از سرعت وزش باد کاسته خواهد شد گفت: آسمان استان قم فردا صاف و در برخی ساعات غبارآلود خواهد بود.

این کارشناس هواشناسی از افزایش سرعت وزش باد برای عصر روز چهارشنبه خبر داد و افزود: با سرعت گرفتن باد، گرد و خاک باز هم در آسمان قم پدیدار خواهد شد.

قاضی کمینه امروز دمای قم را ۲۵ درجه سانتیگراد بالای صفر اعلام کرد و گفت: انتظار داریم این دما برای صبح فردا هم تکرار شود.

وی همچنین بیشینه دمای امروز شهر قم را ۴۰ درجه پیش بینی کرد و افزود: فردا هم بیشینه دما با یک درجه افزایش به ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها