مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران خبر داد؛

اعزام ۳۵ موکب مازندران به کربلا و نجف

رییس شورای هیئات مذهبی مازندران:

پیاده‌روی دلدادگان حسینی در مازندران برگزار می شود

رییس شورای هیئات مذهبی مازندران گفت: مراسم پیاده روی دلدادگان حسینی و برپایی موکب همزمان با اربعین در استان برگزار می شود.
کد خبر: ۱۴۶۹۳۰۶

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدعلی باقری شنبه شب در جمع موکب داران حسینی با اظهار اینکه اربعین حسینی، آینه باز تابنده حماسه‌ها و باورهایی است که در کربلا وعاشورا اتفاق افتاده است، افزود: امام حسین (ع) معلم حماسه و آموزگار سروری و اسوه خداجویی و شهادت طلبی است.

وی افزود: کربلای اباعبدالله جلوه گاه حقیقت است و اربعین او باز گشایی همان کتاب جاوید که سطر سطرش بیدارگر و الهام بخش است.

مشاور عالی شورای هیئات مذهبی کشور تاکید کرد: امسال در سراسر استان پیاده روی دلدادگان حسینی به همراه برپایی موکب در مسیر برگزار می‌شود و مردم در مساجد، هیأت‌ها، حرم وگلزار شهیدان و… اجتماع و به عزاداری می‌پردازند.

باقری اربعین را روز زیبایی حقیقت، پایان هوسرانی و هراس، تمرین سوختن، مشق فداکاری و ایثار، تمرین پرواز به سوی معشوق و فرصتی برای یک دل شدن و پیوستن به فضیلت و کرامت دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها