معدوم سازی انواع فرآورده دامی فاسد در کرج

رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرج از ضبط و معدوم کردن ۱۶ تن انواع فرآورده دامی فاسد در این شهرستان خبر داد.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرج از ضبط و معدوم کردن ۱۶ تن انواع فرآورده دامی فاسد در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۶۷۳۰۵

به گزارش جام جم آنلاین البرز،فردین حسین زاده روز شنبه اظهار کرد: این مقدار فرآورده خام دامی در جریان بازدید کارشناسان دامپزشکی از واحد‌های صنفی شهرستان کرج جمع آوری شد.
وی اضافه کرد: بیش از ۱۲ هزار مورد بازدید و نظارت بهداشتی از ابتدای سال جاری تاکنون توسط کارشناسان دامپزشکی از واحد‌های صنفی البرز انجام شده است.

حسین زاده گفت: در این مدت ۷۰ پرونده قضایی برای واحد‌های متخلف تشکیل و ۹ واحدصنفی نیز پلمب شد.

رییس اداره دامپزشکی کرج در بخش دیگری ازسخنان خود نیز به ظرفیت تولید فرآورده‌های دامی اشاره کرد و گفت: اکنون این شهرستان دارای ۱۳ شرکت تولید فرآورده‌های گوشتی و پروتئینی و ۲ واحد کشتارگاه طیور است که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از سه هزار تن گوشت مرغ تازه برای مصرف خانوار و ۹ هزارتن گوشت مرغ مصرف صنعتی، تحت نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در این واحد‌ها تولید شده است.

وی بیان کرد: امسال نیز ۲۶۱ تن گوشت تازه گوسفندی مربوط به کشور قرقیزستان از طریق فرودگاه پیام مستقردر البرز تحت نظارت دامپزشکی به داخل کشور وارد شد و حدود یک هزارو ۷۰۰ تن تخم مرغ از طریق مرز‌های زمینی به خارج کشور صادر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها