تجاوز نظامی جدید آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن

نیروی هوایی آمریکا و انگلیس جزیره «کمران» را در غرب الحدیده در غرب یمن دو بار هدف حمله هوایی قرار داد.
کد خبر: ۱۴۶۱۲۷۳

به گزارش جام جم آنلاین، جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی جزیره «کمران» را در غرب الحدیده در غرب یمن دو بار هدف قرار دادند.

این حملات در حالی است که وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز دوشنبه اعلام کرد که دو فرد و پنج نهاد را به اتهام تسهیل دسترسی نیروهای مسلح یمن به خرید سلاح، در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

وزارت امور خارجه آمریکا هم تأکید کرد که واشنگتن به استفاده از تمام ابزارهای موجود برای جلوگیری از ارسال سلاح و تجهیزات نظامی برای نیروهای یمنی پایبند است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز در تازه‌ترین واکنش به این تجاوزات، اعلام کرد که یک ناوشکن آمریکایی و دو کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ و دریای عرب هدف قرار گرفته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها