آن زمان تیتر روزنامهها خبر از جنگ و اوضاع وخیم بیمارستانهای نظامی انگلیس میداد. در گزارشها آمده بود تنها ۲۰ پرستار در جبههها فعالیت میکنند، بیمارستانی وجود ندارد و حتی برای پانسمان باند ندارند. با انتشار این گزارشها، نایتینگل از وزیر جنگ انگلیس درخواست وسایل و امکانات بهداشتی کرد و با همراهی ۳۴ پرستار زن، با شجاعت تمام وارد خاک ترکیه شد تا به یاری مجروحان بشتابد. وضعیت در منطقه بسیار نامناسب بود؛ تختخواب به اندازه کافی وجود نداشت، همه چیز کثیف و همهجا پر از موش بود. وقتی فلورانس به منطقه رسید، نخستینباری بود که یک زن به شکل رسمی اجازه مییافت در ارتش فعالیت کند. پزشک ارتش حاضر نبود با او کار کند اما این باعث نشد نایتینگل مأیوس شود؛ خیلی زود شروع به تمیز کردن فضای غیربهداشتی بیمارستان کرد. شبها در بیمارستان به سربازان مجروح سر میزد و تلاش میکرد بیماران، شرایط بهتری داشته باشند به همین دلیل خیلی زود با نام «زن چراغبهدست» معروف شد. در پایان جنگ به عنوان زنی فداکار و پرستاری نمونه از او قدردانی شد.
«فلورانسنایتینگل»، ازمجموعه «بهترین داستانهای دنیا»، (باعنوان انگلیسی:Manga world folk tales) محصول 1976 تا 1979 شرکت «دَکس پروداکشنز» ژاپن است.
جهت مشاهده فیلم اینجا کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور مطرح شد
امین شجاعی، کارگردان و تهیهکننده مینیسریال «دم زندگی» در گفتوگو با «جامجم» از شیرینیهای تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت