دکتر حمید رمضانی در گفتگو با خبرنگار جام جم گفت : در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید قرمز در کشتارگاههای این استان استحصال شده است که از این مقدار ۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است. وی گفت: گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است. رمضانی افزود: میزان کشتار طیور در استان طی سال گذشته ۱۴ درصد رشد و دام سبک و سنگین ۳۹ درصد کاهش داشته است. به گفته وی، میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است. این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف میشود. وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضیعت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد