جام جم آنلاین - خوزستان، مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز، ظهر امروز (سه شنبه 22 خرداد) درجلسهای با حضور اعضای کمیسیون تخصصی صدور پروانههای بهداشتی موسسات تولیدی غذایی و آشامیدنی، اقدام به صدور ۷ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی در این حوزه کرد.
در این جلسه که با حضور سید محمد علی نوری، دبیر کمیسیون و مدیر مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و سایر اعضا برگزار شد، پس از بررسی و تأیید صلاحیت متقاضیان، ۴ پروانه ثبت منبع تاسیس و بهرهبرداری و ۳ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی صادر شد.
لازم به ذکر است که در این جلسه، درخواستها و نامههای متقاضیان نیز مورد بررسی قرار گرفته و رای لازم صادر شد.
صدور این پروانهها نشاندهنده تعهد معاونت غذا و داروی اهواز به حمایت از تولید داخلی و رونق صنعت غذایی و آشامیدنی در استان خوزستان است؛ با صدور این پروانهها، متقاضیان میتوانند پس از طی مراحل قانونی و اخذ سایر مجوزهای لازم، اقدام به تولید محصولات غذایی و آشامیدنی بهداشتی و استاندارد در کارخانهها و کارگاههای خود کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
امین شجاعی، کارگردان و تهیهکننده مینیسریال «دم زندگی» در گفتوگو با «جامجم» از شیرینیهای تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد