جام جم آنلاین - خوزستان، مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز، ظهر امروز (سه شنبه 22 خرداد) درجلسهای با حضور اعضای کمیسیون تخصصی صدور پروانههای بهداشتی موسسات تولیدی غذایی و آشامیدنی، اقدام به صدور ۷ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی در این حوزه کرد.
در این جلسه که با حضور سید محمد علی نوری، دبیر کمیسیون و مدیر مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و سایر اعضا برگزار شد، پس از بررسی و تأیید صلاحیت متقاضیان، ۴ پروانه ثبت منبع تاسیس و بهرهبرداری و ۳ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی صادر شد.
لازم به ذکر است که در این جلسه، درخواستها و نامههای متقاضیان نیز مورد بررسی قرار گرفته و رای لازم صادر شد.
صدور این پروانهها نشاندهنده تعهد معاونت غذا و داروی اهواز به حمایت از تولید داخلی و رونق صنعت غذایی و آشامیدنی در استان خوزستان است؛ با صدور این پروانهها، متقاضیان میتوانند پس از طی مراحل قانونی و اخذ سایر مجوزهای لازم، اقدام به تولید محصولات غذایی و آشامیدنی بهداشتی و استاندارد در کارخانهها و کارگاههای خود کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد