
هرمزگان-جام جم انلاین-نشست معرفی توانمندی های صادراتی صنعت فولاد ایران با حضور جمعی از مدیران و مسئولین فولاد ایران و همچنین بازرگانانی از کشورهای مختلف جهان به همراه اصحاب رسانه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
احسان دشتیانه مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس و عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ، در نشست معرفی توانمندی های صادراتی فولاد ایران در نمایشگاه ایران اکسپو، ضمن تشریح روند تولید فولاد در جهان و ایران، از صبا فولاد خلیج فارس (فصبا) به عنوان یکی از سه صادرکننده بزرگ بریکت در دنیا نام برد و قابلیت صادراتی این شرکت فولادی را تشریح کرد.
در این نشست که در راستای توسعه صادرات زنجیره فولاد ایران و در قالب نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد، علاوه بر میهمانان خارجی از ۱۰ کشور جهان، مسئولینی از وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت نیز حضور داشتند.
در این نشست در کنار ارائه انجمن تولیدکنندگان فولاد از وضعیت تولید و صادرات زنجیره فولاد کشور، مدیران شرکت های فولادی نیز به ارائه کارنامه و توانمندی های خود در حوزه صادرات پرداختند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد