مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران:

ریزگردهای صحرای قره قوم به مازندران رسید

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از ورود ریزگردها یا گرد و غبار از صحرای قره قوم ترکمنستان به استان خبرداد.
کد خبر: ۱۴۵۸۷۸۶

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، عطاالله کاویان گفت: دستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در ایستگاه‌های محیط زیست شهرهای نکا، آمل و چالوس داده‌های مربوط به ذرات معلق هوا را بیش از حد استاندارد نشان داده است.

او افزود: این شاخص‌ها مربوط به ذرات معلق ریزگردها یا همان پدیده گرد و غبار است و از شاخص استاندارد در هر سه ایستگاه یاد شده بالاتر بوده است که این نشان دهنده آن است که هوای مازندران میزبان پدیده گرد و غبار یا ریزگردها شده است.

کاویان با اشاره به اینکه در این باره با دانشگاه علوم پزشکی و هواشناسی مکاتبه شده است، گفت: همکاران هواشناسی به صورت شفاهی گزارش دادند که بررسی داده‌های نشان می‌دهد که ریزگردها از سمت صحرای قره قوم در کشور ترکمنستان بلند شده و در جهت غرب در حرکت است و از روی دریای خزر عبور کرده و به مازندران رسیده است.

او افزود: این وضعیت پدیده ریزگردها درنهایت تا امروز غروب به علت ورود جریان‌های دیگر هوا به استان به تدریج از بین خواهد رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها