رئیس‌ پلیس راه استان کرمانشاه:

خودروهای دارای سرعت غیرمجاز در کرمانشاه توقیف می شوند

رئیس پلیس راه استان از توقیف ۱۵ روزه خودرو‌هایی خبر داد که با سرعت بالا در محور‌های کرمانشاه حرکت می‌کنند.
کد خبر: ۱۴۵۶۹۸۸

جام جم آنلاین؛ عبدالحسین زارع گفت: با توجه به افزایش تصادفات فوتی وجرحی مربوط به خودرو‌های دارای سرعت بالا و غیرمجاز  با تخلفات و توقیف خودرو‌های با سرعت بالا در دستور کار قرار گرفت.

وی اظهار داشت: بر همین اساس خودرو‌هایی که با سرعت بیش از ۳۰ کیلومتر از حد مجاز یا با سرعت بیش از ۱۴۰ کیلومتردر جاده‌های بزرگراهی و همچنین با سرعت بیش از ۱۲۵ کیلومتر در جاده‌های دوطرفه تردد کنند، متخلف هستند و اعمال قانونی خواهند شد.

رئیس پلیس راه استان افزود: این دسته از خودرو‌ها به مدت ۱۵ روز در سیستم شماره گذاری توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد و هنگام آزادسازی از راننده تعهد کتبی اخذ خواهد شد.

سرهنگ زارع گفت: مراتب توقیف خودرو از طریق تماس تلفنی یا ارسال پیامک به مالک یا متصرف قانونی اعلام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها