به گزارش جام جم آنلاین مازندران، نصراله پورحسین باقری با اشاره به اهمیت تولید گوشت مرغ و جایگاه آن در سبد غذایی روزانه مردم از فعالیت 69 واحد مرغداری گوشتی و 15 واحد مرغ مادر گوشتی در شهرستان بابلسر خبر داد و گفت: سالانه 17 هزار تن گوشت سفید در شهرستان تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر بیان کرد: گوشت طیور به خصوص مرغ علاوه بر مقادیر بالای پروتئین دارای ویتامین های مختلف، چربی های کم اشباع و مواد معدنی مختلفی است که آنرا به یک منبع غنی از مواد مغذی برای سلامت و رشد انسان تبدیل می کند.
وی تصریح کرد: استفاده منظم و صحیح گوشت مرغ تاثیر بسزایی در سطح فعالیت های جسمی و ذهنی داشته و می تواند سلامت فرد را تا حد مطلوبی تضمین کند.
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
حسن عزالدین، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» تصریح کرد