به گزارش جام جم آنلاین مازندران، نصراله پورحسین باقری با اشاره به اهمیت تولید گوشت مرغ و جایگاه آن در سبد غذایی روزانه مردم از فعالیت 69 واحد مرغداری گوشتی و 15 واحد مرغ مادر گوشتی در شهرستان بابلسر خبر داد و گفت: سالانه 17 هزار تن گوشت سفید در شهرستان تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر بیان کرد: گوشت طیور به خصوص مرغ علاوه بر مقادیر بالای پروتئین دارای ویتامین های مختلف، چربی های کم اشباع و مواد معدنی مختلفی است که آنرا به یک منبع غنی از مواد مغذی برای سلامت و رشد انسان تبدیل می کند.
وی تصریح کرد: استفاده منظم و صحیح گوشت مرغ تاثیر بسزایی در سطح فعالیت های جسمی و ذهنی داشته و می تواند سلامت فرد را تا حد مطلوبی تضمین کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان