مدیر کل دامپزشکی استان

پایان طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در مراکز تولید ، توزیع و عرضه در خراسان شمالی

اسد الله ابراهیمی _جام جم آنلاین _ مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از پایان طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه در استان خبر داد .
کد خبر: ۱۴۵۲۳۳۷
نویسنده اسدالله ابراهیمی

حمید رضا رمضانی در گفتگو با خبرنگار جام جم با اعلام اینکه این طرح از ۱۹ اسفند سال گذشته آغاز شد و ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ به پایان رسید گفت : در این مدت با استقرار اکیپ های ثابت به تعداد ۱۸ نفر و ۳۶ نفر اکیپ سیار از پرسنل دامپزشکی از ۱۲۰۰ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی تا پایان طرح، بازرسی و نظارت مستمر انجام پذیرفت. رمضانی با اشاره به اینکه ، در طی این مدت ۴ هزارو ۱۱۲ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی انجام شد اظهار داشت : در بازدید های صورت گرفته ،تعداد موارد غیر بهداشتی ۱۷۰ مورد، میزان ضبط فراورده های خام دامی ۲۰۹۱کیلوگرم ، میزان معدوم سازی فرآورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف ۱۶۷۸ کیلوگرم و تعداد مراکز متخلف پلمپ شده یک مورد بوده است . مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت : در استان تعداد ۹واحد کشتارگاه صنعتی و سنتی دام و ۳ واحد کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که نظارت بهداشتی روزانه بر روند کشتار در مراحل قبل در حین و پس از کشتار دام و طیور توسط ناظرین بهداشتی دولتی و خصوصی در کشتارگاه ها انجام و پس از تایید سلامت و نشانه گذاری لاشه های دام و طیور به واحد های عرضه ارسال می گردد. رمضانی افزود: در طول این طرح نظارت بهداشتی بر کشتار تعداد ۶۱۱۵ راس دام سبک و ۵۹۹ راس دام سنگین با تولید گوشت قرمز به میزان ۲۸۷۲۲۲ کیلوگرم کشتار تعداد۲۱۲۲۲۸۴ قطعه مرغ زنده و تولید گوشت سفید به میزان۴۲۳۰۷۱۲ کیلوگرم انجام پذیرفت./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها