قدردانی فرمانده سپاه استان اردبیل از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس

قدردانی فرمانده سپاه استان اردبیل از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس
فرمانده سپاه حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل از حضور پرشور و حماسی مردم استان در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد.
کد خبر: ۱۴۵۱۰۲۴

به گزارش جام جم آنلاین،سردار غلامحسین محمدی اصل در پیامی از حضور پرشور و حماسی مردم فهیم و با بصیرت استان اردبیل، بسیجیان، پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت، جانبازان، در راهپیمایی روز قدس، تقدیر و تشکر کرد.
در این پیام آمده است: بی تردید این حضور عظیم و حماسی شما بسیجیان و مردم فهیم و ولایت مدار استان اردبیل که در لبیک به ندای معمار کبیر انقلاب اسلامی و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه‌ای صورت گرفت، نشان از حرکت در مسیر انقلاب و آرمان‌های معمار کبیر انقلاب بوده است و همانا با حضور گسترده و بی نظیر خود عظمت اسلام و امت اسلامی را به رخ جهانیان کشاندید و مایه ناامیدی و ترس دشمنان شدید.
راهپیمایی روز جهانی قدس، به عنوان یک حرکت حماسی نشان دهنده وحدت، اتحاد، همبستگی و بصیرت ملت در برابر استکبار جهانی و دفاع از ملت‌های مظلوم و آزاده است.
مراسم روز جهانی قدس امسال با حضور گسترده شما بسیجیان دلاور مرد و شیر زن در کنار مردم مومن، متعهد و ولایتمدار و همیشه در صحنه استان سرافزار اردبیل از بهم پیوستن زلال انسان‌های پاک سرشت و نوع دوست ایران اسلامی، دریایی خروشان از حمایت و دلگرمی برای ملت‌های ستمدیده جهان آفرید و به تریبونی رفیع برای محکومیت غاصبان و جنایتکاران سرزمین فلسطین و نخستین قبله مسلمانان جهان تبدیل شد.
روز قدس فرصتی بود تا قدرت، ابهت و صلابت و اقتدار مسلمانان آزاده جهان به رخ ستمگران کشیده شود و ناقوس سقوط و تباهی و اضمحلال غارتگران و متجاوزان به صدا درآید.
بر خود وظیفه می‌دانم از حضور شما بسیجیان عزیز و آحاد مختلف مردم ولایت مدار استان اردبیل، خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران و مسئولین محترم که در حمایت از مردم ستمدیده فلسطین در صحنه حضور یافتند، تقدیر و تشکر نموده و از خداوند منان، اقتدار و سربلندی روز افزون اسلام و مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران و نابودی رژیم صهیونیستی را مسئلت نمایم.
سردار غلامحسین محمدی اصل
فرمانده سپاه حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها