به گزارش جام جم آنلاین از گرگان سیدمحمد حسینی از آغاز عملیات بتنریزی فونداسیون بلوکهای اول پروژه ۸۸۸ واحدی طرح نهضت ملی مسکن «آسایش» در شهر گرگان خبر داد و افزود: در فونداسیون بلوک اول این پروژه ۲ هزار و ۱۶۰ بتن با عیار ۴۰۰ بتنریزی خواهد شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان افزود: عملیات بتنریزی بلوکهای اول و دوم این پروژه به صورت پیوسته انجام خواهد شد و آرماتوربندی بلوکهای سوم و چهارم این پروژه نیز با خرید ۶۰۰ تن انواع میله گرد و تخلیه آن در کارگاه پروژه در حال انجام است.
وی بیان کرد: پروژه ۸۸۸ واحدی طرح نهضت ملی مسکن آسایش شهر گرگان در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار که توسط اداره کل راه و شهرسازی استان تامین شده است و در ۱۷ بلوک ۶ و ۷ طبقه روی پیلوت توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان در حال احداث است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد