به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدباقر اسفندیاری از تولید 63 هزار 111 کیلوگرم عسل در شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: 8 هزار و 98 کلنی زنبور عسل در این شهرستان فعالیت دارد.
وی بیان کرد: عسل ماده غذایی فوقالعاده با روند ساخت و تولید بسیار جالب بوده و این ماده ترکیبی از شکر، آنزیمها، مواد معدنی، ویتامینها و آمینواسیدهاست که با سایر شیرینکنندهها بسیار متفاوت است و با وجود فروکتوز بالا، اگر در حد اعتدال مصرف شود، خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
اسفندیاری با بیان اینکه عسل محصول فسادناپذیری است که خاصیت باکتریکشی دارد و فاسد نمیشود، افزود: نگهداری عسل حتی برای کوتاه مدت در دمای بالای 32 درجه سانتیگراد، رنگ، طعم و خاصیت آنزیمهای آن را تغییر میدهد و در ترکیب عسل مقدار زیادی اسید وجود دارد و به همین دلیل اگر عسل در ظروف فلزی نگه داشته شود، هم ظرف خرده میشود و هم رنگ، بو و طعم آن تغییر میکند.
وی تصریح کرد: عسل یکی از محصولات غذایی با ارزش است که علاوه بر مصرف غذایی کاربرد دارویی هم دارد و تقریبا در درمان اغلب بیماریها مفید است و امروزه زنبورداری در اشتغال و اقتصاد خانوار روستایی بسیار مهم است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد