هاآرتص: معامله تبادل اسیران تا ماه رمضان نهایی می‌شود

رسانه‌های عبری به نقل از منابع آگاه گزارش دادند قرارداد تبادل اسرا «تا رمضان کامل می‌شود» و تل‌آویو از هفته‌های آینده برای اجرای برنامه‌های خود استفاده خواهد کرد.
کد خبر: ۱۴۴۵۴۹۷

به گزارش جام جم آنلاین، رسانه‌های عبری امروز- جمعه- به نقل از «منابع آگاه» نوشتند که معامله تبادل اسیران «تا رمضان به پایان خواهد رسید».

این منابع به روزنامه عبری هاآرتص گفتند رژیم صهیونیستی از هفته‌های آینده برای اجرای برنامه‌های خود قبل از ماه رمضان استفاده خواهد کرد.

این روزنامه افزود ارتباطات هنوز ادامه دارند، اما هنوز خیلی زود است که تخمین زده شود که آیا ۲ طرف معامله را اجرایی می‌کنند یا آن را در لحظه واقعی منفجر می‌کنند.

به گفته این منابع، مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی پیش‌بینی این که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در لحظه واقعی چگونه عمل می‌کند و آیا او توافق را برای ملاحظات امنیتی، سیاسی یا شخصی وقتی زمان آن فرا می‌رسد، از بین می‌برد یا نه، برایشان مشکل است.

منابع مقاومت فلسطین ۲ روز پیش جزئیاتی را در خصوص پاسخ صهیونیست‌ها به پیشنهادات جنبش حماس فاش کردند، پیشنهاداتی که این جنبش در خصوص آتش‌بس در نوار غزه و روند تبادل اسرا مطرح کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها