حسن چاهی اظهار کرد: بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال شرق کشور قرار است با ظرفیت اولیه ٦٠ مگاوات در خراسان شمالی راهاندازی شود.
وی افزود: این نیروگاه در زمینی به مساحت ١٢٠ هکتار در شهرستان صفی آباد احداث و برق تولیدی آن به شبکه سراسری تزریق خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی در ادامه با بیان این که در دهه فجر امسال نیز ٦٥ طرح برق رسانی با اعتباری در حدود یک هزار و ٨٠٠ میلیارد ریال در خراسان شمالی به بهره برداری رسید، خاطرنشان کرد: این طرحها شامل روشنایی معابر، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق شهری و روستایی، برقدار کردن روستای بی برق و شهرک روستایی بوده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی، وی اضافه کرد: در همین زمینه و به منظور افزایش روشنایی معابر، یک هزار و ٤٤٠ دستگاه چراغ LED با هدف اصلاح و بهینه سازی کیفیت روشنایی معابر استان با اعتبار ٤٦ میلیارد ریال نصب و به بهره برداری رسید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران:
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین: