دیدار «بلینکن» با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی

دیدار «بلینکن» با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه آمریکا با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیدار کرد و برخی موضوعات را مورد رایزنی قرار داد.
کد خبر: ۱۴۴۴۵۲۷

رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل آویو به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا متعهد شده است که عملیاتی در محور فیلادلفیا بدون هماهنگی طرف مصری وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه آمریکا به محور رایزنی‌های وزیر خارجه این کشور با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با یوآف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره افزایش کمک‌ها با فلسطینی‌ها در غزه و ممانعت از توسعه دامنه جنگ رایزنی کرده است.

منابع صهیونیست مدعی شدند که بلینکن به وزیر جنگ این رژیم تاکید کرده است که نیاز است گام‌هایی برای حمایت از غیرنظامیان برداشته شود.

این درحالی است که حمله‌های جدید رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه ادامه دارد و بر اثر آن تعداد زیاد از فلسطینی ها شهید و زخمی شده‌اند و رژیم صهیونیستی مانع از ارسال کمک به مناطق مختلف غزه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها