معاون سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

پیش‌بینی خرید ۴۸۸۰۰ تن گندم در خراسان شمالی طی امسال

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

دهه فجر امسال ۱۳۷ طرح کشاورزی در خراسان شمالی افتتاح می‌شود

اسدالله ابراهیمی ـ جام جم آنلاین ـ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افتتاح ۱۳۷ طرح کشاورزی در طی دهه فجر سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۳۷۹۲
نویسنده اسدالله ابراهیمی

محمد محمدزاده در گفتگو با خبرنگار جام جم  اظهار کرد: این طرح‌ها در دهه فجر و در شهرستان‌های استان به بهره‌برداری می رسد  که ۸۹ درصد آن‌ها مربوط به حوزه آب و خاک است. مجموع اعتبارات هزینه‌شده برای این طرح‌ها بیش از ۳۳۵ میلیارد تومان است که عمده آنها تسهیلات بانکی بوده است.

وی افزود : ۱۱۹ پروژه در حوزه آب و خاک، پنج پروژه در حوزه باغبانی و گلخانه، چهار پروژه دام، سه پروژه صنایع کشاورزی، سه پروژه منابع طبیعی و آبخیزداری و سایر پروژه‌های دهه فجر مربوط به حوزه‌های طیور، دامپزشکی و امور عشایر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در دو سال گذشته ۱۳۸۶ پلاک رفع تداخل شد و اختلاف بین مردم یا بهره‌برداران با امور اراضی و سایر دستگاه‌ها برطرف شد. درباره صدور اسناد کشاورزی نیز تا سال ۱۴۰۰ صرفاً ۱۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان سنددار بود و در دو سال گذشته این مقدار به بیش از ۱۰۷ هزار هکتار رسید و بیش از ۸۰۰۰ قطعه کشاورزی سنددار شد.

محمدزاده با اشاره به توزیع اقلام اساسی در استان، بیان کرد: امسال بیش از ۸۰۰۰ تن اقلام اساسی شامل برنج، شکر، مرغ و گوشت قرمز توزیع شده است. هیچ مشکلی در تامین اقلام اساسی وجود ندارد و توزیع آن‌ها ادامه‌دار خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: امسال ۱۴ هزار و ۵۱۸ بازرسی از بخش‌های مختلف بازار انجام شد که منجر به شناسایی بیش از ۲۰۰۰ تخلف به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان شد./ خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها