به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادیزاده با اشاره به اهمیت لایروبی و بتنیکردن کانالهای آبیاری برای افزایش راندمان توزیع آب، گفت: از اول امسال تاکنون طرح احداث و بهسازی کانال آبیاری(لاینینگ) و سردهنه آب زراعی با اعتبار 34 میلیارد و 760 میلیون ریال در اراضی کشاورزی روستاهای برنجده، لامیزده، معلم کلا، بائوده علیا، ارمک کلا، اورطشت و سنگ کتی شهرستان محمودآباد اجرا شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد ادامه داد: این کانالها به طول 5 هزار متر از محل اعتبارات استانی، سفر ریاست جمهوری و بحران به بهرهبرداری رسید.
به گفته هادیزاده احداث کانالهای بتنی انتقال آب بهعنوان یکی از طرحهای زیربنایی بخش کشاورزی محسوب شده و اجرای صحیح این طرح، سبب حفاظت خاک و حفظ حریم زمینهای کشاورزی میشود.
وی با اشاره با نظارت مستمر کارشناسان امور فنی و زیربنایی این مدیریت بر اجرای طرح، اظهار کرد: برای اجرای این طرح از تمام توان و ظرفیت موجود برای رشد و اعتلای کشاورزی، رسیدن به اهداف سازمانی، کشاورزی پایدار، توسعه بخش کشاورزی و امنیت غذایی استفاده می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: