
مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین:سردار رادان، فرمانده کل انتظامی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین با اشاره به حادثه تروریستی راسک گفت: با شهادت ۱۱ نفر از نیروهای انتظامی، تعداد شهدای ناجا در سال جدید به ۷۲ شهید رسید.
وی اضافه کرد: وظیفه ما در کنار ایجاد امنیت و آرامش ایجاد نهضت خانه سازی در بین کارکنان ناجا است.
فرمانده کل انتظامی گفت: به دنبال ساخت خانه برای کارکنان انتظامی در کشور و استان قزوین هستیم و از مسئولان استان خصوصا استاندار درخواست حمایت در این زمینه داریم.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی نماینده ولی فقیه در استان هم به پیشینه مذهبی استان قزوین اشاره کرد و گفت: وجود شخصیت بزرگانی همچون شهید ابوترابی، رجایی، بابایی، لشگری را نشان از پرورش این استان در تربیت فرزندان بزرگ است.
امام جمعه قزوین گفت: امنیت ماندگار نقش مهمی در توسعه جوامع دارد.
محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین هم گفت: با توجه به قرار گرفتن قزوین در مسیر استانهای غرب و شمالغرب کشور در اواخر سال گذشته طرح برخورد جدی با قاچاق مشروبات الکلی در دستور کار قرار گرفت.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد