
به گزارش جام جم آنلاین، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: اشغالگران ۵۶ مرکز درمانی را به طور کامل ویران کرده اند و ۳۵ نفر از کادر درمانی را بازداشت کرده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه بیان کرد: شمار شهدا از ابتدای جنگ تاکنون به ۱۵۸۹۹ نفر رسیده است. شمار مجروحان نیز از ابتدای جنگ تاکنون به ۴۲ هزار نفر افزایش یافته است.
وی افزود: هفتاد درصد از قربانیان حمله رژیم صهیونیستی را کودکان و زنان تشکیل میدهند. ما خواهان مصون ماندن بیمارستانها و کادر درمانی از گزند حملات هستیم. خواهان ایجاد گذرگاه امن ورود کمکهای بهداشتی و سوخت و خروج مجروحان هستیم.
القدره گفت: از سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی میخواهیم که به منظور آزادی کادر درمانی از زندانهای اشغالگران فشار بیاورند.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه از قطع کامل خدمات ارتباطی در شهر غزه و شمال باریکه غزه به علت آسیب دیدن شبکه ارتباطاتی خبر داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر منوچهر متکی در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم ضمن تحلیل دشمنیهای اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد