نظارت سخت گیرانه و مستمر بر واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی

یزد- رئیس دامپزشکی شهرستان اشکذر یزد از انجام نظارت مستمر این اداره بر فروشگاه های عرضه کننده فرآورده های خام دامی و رستوران ها خبر داد و گفت: این نظارت به صورت دقیق صورت می گیرد و با متخلفان برخورد می شود.
کد خبر: ۱۴۳۱۸۷۲

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، علی نیک بین اظهار داشت: در این شهرستان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان این اداره قرار می گیرند و با متخلفان از موازین بهداشتی به شدت برخورد می شود.

وی گفت: در این زمینه فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و معدوم و امکان ادامه فعالیت واحدهای متخلف مشروط به رفع نواقص بهداشتی است.

نیک بین افزود: اگر مشخص شود که واحدی از چهارچوب فعالیت قانونی و بهداشتی به طور مستمر عدول نموده و یا به دلیل فقدان زیرساخت مناسب حائز شرایط فعالیت نیست طبق قانون و با همکاری دیگر سازمان‌های مربوطه نسبت به حذف و معدوم سازی فرآورده‌های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف و یا پلمب واحد متخلف اقدام خواهیم کرد.

رئیس دامپزشکی شهرستان اشکذر یزد گفت: در سالجاری ۵۰۰ بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و معدوم سازی بیش از ۴.۵ تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف توسط اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر انجام شده است.

وی اظهار داشت: یکی از جنبه‌های مهم و کلیدی فعالیت‌های اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر تمرکز بر عرضه بهداشتی و قانونی فرآورده‌های خام دامی است که همکاران ما در اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر همواره در حال پایش کیفیت بهداشتی و رعایت قانون در سطح تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی هستند و در این خصوص خطوط قرمزی نیز وجود دارد که از فعالان این حوزه می خواهم تا به آن پایبند باشند.

نیک بین خاطرنشان کرد: شهروندان همه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب را به منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس با شماره ارتباطات مردمی (سامانه ۱۵۱۲) به اداره کل دامپزشکی استان یزد گزارش کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها