
مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین:علی حجتی پور با بیان این مطلب گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر صرفه جویی در مصرف انرژی لازم است رسانه ها با تمرکز بر این مقوله، اشاعه فرهنگ صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین مصرف بهینه و ایمن گاز را در دستور کار خود قرار دهند.
وی با اعلام این خبر تأکید کرد: آموزه های دینی ما صرفه جویی و مصرف درست را تکریم می کند و رسانه ها می توانند با آشنا کردن نسل جوان با این اصول علاوه بر فرهنگسازی، نقش مهمی در انتقال تأکیدات مورد نظر رهبری به نسل های بعد داشته باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین بیان کرد: همچنین رسانه ها با انتقال مفاهیم مربوط به مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در انتقال منابع انرژی به ویژه گاز به نسل های بعدی سهم بزرگی خواهند داشت.
به گفته حجتی پور نهادینه شدن هر فرهنگی در جامعه در گرو تمرکز و همکاری رسانه هاست و در شرایط کنونی رسالت رسانه ها در اثرگذاری برای جا انداختن فرهنگ صرفه جویی انرژی به ویژه گاز بسیار مهم و پررنگ است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: