به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفرمنتظری، دربازدید از دادگستری شهرستان بردسیر، ضمن ابرازخرسندی ازحضور در جمع همکاران اداری و قضایی افزود: قضاوت و اجرای عدالت و همچنین احقاق حق، نوعی مجاهدت در راه خدا و در راستای دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم است و اجر اخروی آن در نزد خداوند محفوظ است.
وی ادامه داد: قضاوت جایگاه انبیا و اولیاست و اگر انسان در این منصب قرار گرفت، مسئولیت بزرگی به عهده گرفته است، منصب قضاوت در دیدگاه اسلام یکی از ارزشمندترین مناصب اجتماعی است.
رئیس دیوان عالی کشور با تاکید بر اهمیت تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات قضایی مراجعه کنندگان خطاب به قضات تصریح نمود: اصحاب پرونده و مردم را تکریم کنید؛ کمبودها و کاستی ها انگیزه خدمترسانی شما به مردم عزیز را تحت الشعاع قرار ندهد.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری همچنین برلزوم دقت و توجه درصدور آراء قضایی تاکید نمود و گفت: آراء قضات باید از اتقان لازم برخوردار باشد، در رسیدگی به پرونده های قضایی دقت و کیفیت را مدنظر قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی