جام جم آنلاین؛
علیرضا اجرایی ، اظهار کرد: واحدهای صنفی لبنیاتی از نظر بحثهای بهداشتی از جمله بهداشت فردی، محیط و مکان، ابزار کار و یک سری مواد اولیهای که استفاده میکنند نظارت، بازدید و کنترل بهداشتی میشوند.
وی افزود: در این راستا بعضی از واحدهای صنفی تخلفات بهداشتی دارند و با توجه به این تخلفات بازرسین بهداشتی نیز آموزش رفع نواقص را به مدیران و مالکین واحدهای صنفی لبنیاتی ارائه میدهند.
مدیر گروه بهداشت استان کرمانشاه تصریح کرد: چنانچه در آن مهلتی که اشاره میشود مدیران و متصدیان رفع نقص نکنند اخطار بهداشتی برایشان صادر میشود.
وی ادامه داد: اخطار بهداشتی که صادر شد یک مهلت زمانی وجود دارد و بر اساس آن مهلت تعیین شده متصدیان حتماً باید در رفع این نواقص اقدام کنند.
اجرایی اذعان کرد: اگر رفع نقص در آن تاریخ اتفاق نیافتد واحدهای صنفی که تخلفی انجام دادند به تعزیرات و مراجع قضایی معرفی میشود.
وی در خصوص وجود تخلف در استان کرمانشاه در این حوزه بیان کرد: تخلفات موردی نیز وجود دارد که مطابق مقررات و آیین نامههای بهداشتی با این تخلفات برخوردهای لازم شده است.
این مسئول ابراز کرد: واحدهای لبنی و صنفی مانند سایر واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی از طریق بازرسین بهداشتی مراکز بهداشت به صورت ماهیانه نظارت و بازدید میشوند و با تخلفات برخورد قانونی میشود.
وی عنوان کرد: در این واحدها بحث نمونهبرداری از محصولات لبنی را داریم و از نظر کیفیت محصولات نیز نمونه برداریها به آزمایشگاه ارسال میشود و مطابق استاندارد وضعیت کیفیت محصولات تولیدی در واحدهای صنفی نیز بررسی و ارزیابی میشود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد