رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه؛

کرمانشاه در لیگ برتر پاورلیفتینگ شرکت می‌کند

کارشناس هواشناسی استان کرمانشاه؛

این هفته انتظار بارش چشمگیری نداریم

کارشناس هواشناسی استان کرمانشاه گفت: این هفته بارش‌های خفیف و پراکنده‌ای، به‌خصوص در نواحی کوهستانی شمال و شرق استان پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۴۲۵۸۵۱

جام جم آنلاین؛ شهناز حق‌پرست، کارشناس هواشناسی استان کرمانشاه، اظهار کرد:براساس نقشه‌های هواشناسی از امروز تا اواسط روز یکشنبه، پدیده قابل ذکری به استثنای در بعضی ساعات وزش باد، برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود.

وی ادامه داد:به دنبال این وضعیت موجی کم رطوبت از بعدازظهر روز یکشنبه تا روز سه‌شنبه از جو منطقه عبور کرده؛ علاوه بر کاهش دمای هوا، در بعضی ساعات سبب تشدید وزش باد و رشد ابر در سطح استان می‌شود

کارشناس هواشناسی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این وضعیت می‌تواند در ساعاتی از روز دوشنبه و سه‌شنبه جو استان را به‌خصوص در نواحی غربی کم و بیش غبارآلود کند، همچنین در روز دوشنبه ممکن است، بارش‌های خفیف و پراکنده‌ای نیز، به‌خصوص در نواحی کوهستانی شمال و شرق استان در پی داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها