مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان اعلام کرد:

تامین نفت‌سفید و گازمایع مناطقی که از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند نیستند

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت:سهمیه نفت‌سفید وگاز مایع به مناطقی از استان کرمان که گازکشی شده و امکان استفاده ازگاز طبیعی را دارند،تعلق نمی‌گیرد.
کد خبر: ۱۴۲۴۰۲۴

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛سیدباقرنورالدینی،بابیان اینکه شبکه گازدربیشتر نقاط استان کرمان توسعه یافته و اکثر شهرها و روستاها از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند می‌باشند،افزود:سهمیه نفت‌سفید و گازمایع به مناطقی از استان که گازکشی شده و امکان استفاده ازگاز طبیعی رادارند،تعلق نمی‌گیرد.

وی درخصوص مناطقی که ازنعمت گاز طبیعی بهره‌مند نیستند،اظهارکرد:ساکنان این مناطق می‌بایست نسبت به ثبت‌ نام در سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) به آدرس:                    NEWTEJARATASAN.NIOPDC.IR اقدام و نفت‌سفید و گاز مایع مورد نیاز خود را پس از تایید سازمان متولی دریافت کنند.

نورالدینی،بیان کرد:متاسفانه دربرخی از مناطق استان کرمان به‌ویژه درمناطق جنوبی و شرقی علیرغم وجود شبکه گاز طبیعی،مصرف‌کنندگان به شبکه گاز متصل نشده‌اند و می‌بایست هر چه سریع‌تر و قبل از شروع فصل سرما به این شبکه اتصال یابند.

گفتنی است بر اساس اعلام شرکت گاز،در مناطقی که علمک گاز نصب شده باشدمناطق دارای گاز و ساکنان آن مشترک گاز محسوب می‌شوند و سهمیه نفت‌سفید و یا گاز مایع به آنان تعلق نمی‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها