به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان در جلسهی ستاد تنظیم بازار استان، اظهار داشت: جوجهریزی در مرغداریها کمتر از ۲ میلیون قطعه در ماه نباشد، آهنگ تولید مرغ تنظیم شود تا با ایجاد تعادل، تولیدکننده و مصرفکننده متضرر نشوند.
استاندار همدان با بیان اینکه مراکز توزیع گوشت باید متنوع شود و در تعاونیهای کارگری و کارمندی در سطح استان و شهرستانها توزیع گوشت صورت گیرد تا شاهد انحصار در مراکز محدود نباشیم،افزود: تولید تخم مرغ باید با ظرفیت بالا افزایش پیدا کند و مازاد مصرف نیز صادر میشود.
وی با اشاه به اینکه کیفیت لوازمالتحریر ایرانی بسیار بالا رفته و مردم به خرید لوازم التحریر خارجی رغبت کمتری دارند، خاطرنشان کرد: لوازم التحریر باید با قیمت مناسب و سود متعارف و عادلانه عرضه شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم
بررسی آسیبهای نگاه غرب به مسأله زن در گفتوگوی «جامجم» با دکتر عاصمه قاسمی، جامعهشناس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد