به گزارش جام جم آنلاین ایلام؛ احمد وحیدی افزود: نهضت عاشورا در طول تاریخ جریان دارد و امروز مردم ولایتمدار و زوار عتبات عالیات ادامهدهنده رسالت حضرت زینب (س) هستند که حرکت در این مسیر افتخاری بزرگ برای همه است.
وی بیان داشت: زیارت عتبات عالیات زیارتی بینظیر که برگرفته از ارزش الهی است و سال به سال با اهتمام همه شاهد برگزاری باشکوهتر این کنگره عظیم هستیم.
وزیر کشور برگزاری باشکوه اربعین را تنها با حضور همه جانبه و همدلی مردم و دولت میسر دانست و تاکید کرد: در کنار تلاش و اهتمام و کار میدانی دولتمردان، مردم نیز با همه توان و ظرفیت پای کار اربعین هستند و همواره تلاش دارند اربعین هر سال باشکوه برگزار شود.
وی میزبانی هشت سال دفاع مقدس و اکنون میزبانی شایسته از زوار عتبات عالیات دو افتخار بزرگ مردم ایلام عنوان کرد و گفت: مردم ایلام در هشت سال دفاع مقدس با ایستادگی تمام عیار افتخار آفرینی کردند و اکنون نیز در اربعین با تلاش همه جانبه میزبانی شایسته برای زوار عتبات عالیات بودند.
وحیدی با تاکید بر برگزاری باشکوه اربعین، خاطرنشان کرد: اربعین زمینه ساز ظهور امام مهدی (عج) است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰