بیماری مهلک تب کریمه کنگو در کمین است؛

فوت یک زاهدانی با علائم بیماری کنگو

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی را رعایت کنید

۶۰ مبتلا و سه فوتی تب کریمه کنگو

سازمان دامپزشکی کشور اعلام‌کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان، تاکنون ۶۰ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که سه نفر از آنان فوت کردند، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.
سازمان دامپزشکی کشور اعلام‌کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان، تاکنون ۶۰ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که سه نفر از آنان فوت کردند، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.
کد خبر: ۱۴۲۰۸۹۵

به گزارش جام جم آنلاین، سازمان دامپزشکی کشور اعلام‌ کرد: هرچند شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

برپایه این گزارش، ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها