به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ صادق علیمرادی افزود: خرداد ماه امسال با حضور وزیر کشور شاهد کلنگ زنی و شروع عملیات اجرایی سد گدارخوش بودیم که این پروژه آب کشاورزی ۶۸۰۰ هکتار از اراضی دشت مهران و صالح آباد و آب صنعت منطقه را تامین خواهد کرد و نقش کم نظیری در توسعه شهرستان مهران و بخش صالح آباد خواهد داشت
وی ادامه داد: تصفیه خانه آب شرب شهر ایوان نیز با هدر رفت نزدیک به صفر از دو قسمت آبرسانی و تصفیه خانه و با هدف تامین آب شهرهای ایوان، زرنه، 32 روستای مسیر و شهرک صنعتی طراحی و اجرا شده و شامل سه ایستگاه پمپاژ ، سه مخزن 1000 مترمکعبی و 32 کیلومتر خط انتقال است.
علیمرادی ادامه داد: در اجرای این پروژه از بروزترین تجهیزات الکتریکال و مکانیکال، سیستم تله متری، دیزل ژنراتور برای هرکدام از ایستگاه ها و با رعایت اصول پدافندی استفاده شده است.
وی بر جذب صددرصدی اعتبارات مصوبات سفر ریاست محترم جمهور و هیات دولت به استان ایلام تاکید کرد
مدیرعامل آب منطقه ای ایلام گفت: وظیفه مدیران است که دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدماتی که دولت کار و کرامت برای مردم و نظام خصوصاً قشر محروم جامعه داشته را اطلاع رسانی نمایند.
علیمرادی افزود: بیان ره آورد سفرهای رییس جمهور در تقویت همدلی میان دولت و ملت، ایجاد امیدواری در مردم و استواری دولت در خدمت رسانی بیشتر تاثیرگذار خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم