
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ارسلان میری،گفت:پرونده حمل29 هزارلیترسوخت قاچاق برخلاف ضوابط تعیینی دولت و با بارنامه صوری در شعبه دوم رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی کرمان تشکیل و رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان افزود:شعبه باتوجه به نتیجه استعلام شرکت نفت و ارائه نکردن مدارک قانونی،تخلف را محرز اعلام و علاوه برضبط سوخت،متخلف را به پرداخت چهارمیلیارد و 873 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
میری،گفت:ماموران پلیس امنیت اقتصادی کرمان هنگام بازرسی از یک دستگاه کامیون درمحور کرمان - بم این محموله قاچاق را کشف و گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد