جام جم آنلاین اصفهان؛ طحانیان درباره توسعه روابط تجاری با کشور سوریه تاکید کرد: برخی از عناوین نمایشگاه اصفهان بیش از 25 سال سابقه برگزاری دارند و خوشحال میشویم که میزبان هیاتهای تجاری کشور سوریه در نمایشگاه اصغهان باشیم.
رئیس اتحادیه اتاق های بازرگانی سوریه گفت: از شما بابت پذیرایی خوب تشکر میکنم و باور داریم نمایشگاه یکی از موثرترین ابزارهای گسترش تبادلات تجاری است و هر چقدر امکان برگزاری نمایشگاه بیشتر باشد شرایط توسعه اقتصادی و شناخت از کالاهای تولیدی بیشتر میشود.
چیزی که ما در اصفهان مشاهده کردیم ظرفیت بالای این شهر در صنعت و تولیدات است و امیدواریم در بازدیدهای آینده امکان استفاده از این ظرفیتها در جهت توسعه تجاری بهتر فراهم شود. اميدوارم امکان برگزاری نمایشگاه توانمندیهای کشور سوریه و فروش محصولات و کالاهای ساخت این کشور در اصفهان و سایر شهرهای ایران فراهم شود.
همزمان با این دیدار شرکت نمایشگاه بین المللی استان اصفهان به عضویت اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه درآمد.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد