بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید

احتمالا تازگی‌ها یک مورد تازه در فهرست کیک‌ها دیده‌اید: بنتو کیک! همان کیک‌های کوچک یک یا دونفره دوست‌داشتنی که با طرح‌های خلاقانه تزیین و در ظرف‌های بیرون‌بر سرو می‌شوند.
کد خبر: ۱۴۱۶۶۷۰

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید

احتمالا تازگی‌ها یک مورد تازه در فهرست کیک‌ها دیده‌اید: بنتو کیک! همان کیک‌های کوچک یک یا دونفره دوست‌داشتنی که با طرح‌های خلاقانه تزیین و در ظرف‌های بیرون‌بر سرو می‌شوند. این کیک‌ها از نظر مزه فرقی با کیک معمولی ندارند؛ هرچه هست مربوط به ابعاد کوچک‌تر آنهاست. در این مقاله قصد داریم درباره این کیک‌ها صحبت کنیم و با دستورپخت یک بنتو کیک خوشمزه آشنا شویم.

معرفی بنتو کیک

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید

بنتو در زبان ژاپنی یعنی «راحتی». بنتو کیک یا کیک لانچ باکس اولین بار در مغازه‌های کیک فروشی کره جنوبی در جعبه‌های بنتو سرو شد و بعد در تمام دنیا محبوب شد. بنتو کیک یک تکه کیک مینیاتوری زیبا با قطر ۷٫۵ تا ۱۰ سانتی‌متر است که دو تا سه لایه کیک و خامه دارد و برای تمام مناسبت‌ها قابل‌استفاده است. از آنجا که این کیک بیشتر در جشن‌های خودمانی سرو می‌شود، اکثر خریداران موقع خرید کیک بنتو سراغ طرح‌های مینی‌مال و جمله‌های جالب و به‌یادماندنی می‌روند. بزرگ‌ترین نقطه‌قوت این کیک‌ها جعبه‌های دربسته و قابل حمل است که امکان هدیه به دوستان و سورپرایزکردن را فراهم می‌کند.

انتخاب ابعاد و طعم کیک بنتو

اگر جعبه بنتو در خانه دارید، ابعاد کیک را با آن بسنجید. طول، عرض و ارتفاع جعبه را محاسبه کنید و ضخامت لایه فراستینگ و فضای خالی موردنیاز برای سالم‌ماندن کیک را هم در نظر بگیرید. یادتان باشد کیک بنتو برش کوچکی از یک کیک بزرگ آماده نیست؛ همه جذابیتش به این است که یک کیک کامل در ابعاد کوچک باشد؛ بنابراین باید دو سه لایه برش دایره‌ای از یک کیک بزرگ‌تر را با خامه و فیلینگ روی هم بچینید و در ظرف سرو کنید.
در مورد طعم کیک انتخاب با شماست. می‌تواند یک کیک وانیلی ساده با خامه قنادی و فیلینگ توت‌فرنگی باشد یا کیک شکلاتی یا رد ولوت با نوتلا و تکه‌های موز.

بهترین قالب برای بنتو کیک

بنتو کیک‌های جذاب به یکی از این دو روش آماده می‌شوند: با قالب نیم‌ورقه‌ای یا قالب سیلیکونی.

۱. بنتو کیک با قالب نیم‌ ورقه‌ای

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید

یکی از ساده‌ترین روش‌های پخت بنتو کیک، استفاده از قالب‌های نیم‌ورقه‌ای است که طی آن یک تکه کیک اسفنجی بزرگ به ابعاد کوچک‌تر برش می‌خورد. برای برش‌های دایره‌ای می‌توان از یک کاتر تیز، قالب‌های شیرینی یا لبه یک کاسه کوچک استفاده کرد.
    •    مزایا: در این روش نیازی به خرید قالب جدید نیست و می‌توان کیک‌ها را به شکل‌های مختلف دایره‌ای، قلبی و ... تهیه کرد.
    •    معایب: دورریز کیک در این روش زیاد است.

۲. بنتو کیک با قالب سیلیکونی

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید
 
باید قالب‌های سیلیکونی مخصوص کیک را دیده باشید. این قالب‌ها در فروشگاه‌های لوازم قنادی در شکل‌ها و اندازه‌های متنوع یافت می‌شوند و ابعاد آن‌ها دقیقا مناسب بنتو کیک است. می‌توانید یک سینی سیلیکونی با چند قالب مشابه را انتخاب کنید، آن‌ها را با مایه کیک پر کنید و در فر بگذارید. در آخر کیک‌های کوچک را از قالب جدا کنید و بدون نیاز به برش، روی هم بچینید.
    •    مزایا: کیک لایه‌های صاف و تمیز با لبه‌های یکدست دارد و دورریز آن کمتر است.
    •    معایب: برای تهیه کیکی با ظاهر جدید باید به فکر تهیه یک قالب جدید باشید. همچنین قالب‌های سیلیکونی گرما را آن‌طور که باید منتقل نمی‌کنند.

میزان خامه‌کشی بنتو کیک

میزان خامه‌کشی مدل‌های کیک تولد و مناسبتی به ابعاد کیک‌ها و سفارش خریدار بستگی دارد، اما به‌طور استاندارد برای کیک‌های کوچک ۱۰سانتیِ ۲ لایه، حدود یک فنجان مواد فراستینگ کافی است. این میزان خامه علاوه بر فراست دور کیک، برای اجرای طرح سفارشی مشتری روی کیک نیز کافی است.

دستور پخت بنتو کیک خوشمزه

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید
 
اگر برای مناسبت مهمی به آماده‌سازی یا خرید کیک تولد و دیگر کیک‌های مناسبتی فکر می‌کنید، پیشنهاد ما به شما یک بنتو کیک لذیذ است. در ادامه، دستورپخت این کیک بی‌نظیر را برایتان آماده کرده‌ایم.
مواد لازم
    •    یک‌چهارم فنجان کشک؛
    •    ۲ قاشق غذاخوری روغن‌نباتی؛
    •    ۴ قاشق غذاخوری دوغ؛
    •    ۴ قاشق غذاخوری شکر؛
    •    یک‌چهارم فنجان آرد تصفیه‌شده؛
    •    ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو؛
    •    ۱ پیمانه جوش‌شیرین؛
    •    یک‌چهارم قاشق غذاخوری بیکینگ‌پودر؛
    •    یک‌دوم فنجان خامه؛
    •    ۲ قاشق غذاخوری پودر قند.

دستور پخت

پس از آماده‌سازی مواد اولیه، مراحل زیر را به ترتیب اجرا کنید.

۱. ترکیب مواد خیس

در یک کاسه بزرگ کشک، روغن، دوغ و شکر را اضافه کنید. با لیسک خوب مخلوط کنید تا دانه‌های شکر حل شوند و مایه یکدستی حاصل شود. اگر می‌خواهید دو یا سه بنتو کیک آماده کنید، مقدار مواد اولیه را به‌نسبت افزایش دهید.

۲. الک‌کردن مواد خشک

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید
 
یک الک روی کاسه بگذارید و آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و جوش‌شیرین را روی مواد خیس الک کنید. ریختن یک‌باره مواد خشک روی مواد خیس (بدون الک) باعث گلوله‌گلوله‌شدن آرد می‌شود.

۳. پخت کیک

روی سینی فر، کاغذ روغنی مستطیلی‌شکل بگذارید و خمیر کیک را روی آن بریزید. گوشه‌های سینی را با کاردک صاف کنید تا لایه کیک کاملا یکدست باشد. بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد و بعد سه دایره به قطر ۱۰ سانتی‌متر ببرید.

۴. آماده‌سازی خامه

خامه و پودر قند را به یک کاسه اضافه کنید و با همزن برقی آن‌قدر بزنید تا فرم بگیرد و شبیه بستنی شود. خامه را در قیف بریزید و کنار بگذارید.

۵. آماده‌سازی نهایی

یک صفحه گردان شیرینی‌پزی بردارید و یکی از برش‌های دایره‌ای کیک را روی آن بگذارید. لایه نازکی از خامه فرم‌گرفته را روی کیک بمالید و فیلینگ دلخواه‌تان را اضافه کنید. تنوع کیک بنتو به انتخاب مواد فیلینگ بستگی دارد. یک برش دیگر بردارید و روی مواد فیلینگ قرار دهید. مجددا روی کیک را با خامه فرم‌گرفته، توت‌فرنگی، موز و یا میوه دیگر بپوشانید و این مرحله را بار دیگر تکرار کنید تا یک کیک کوچک سه لایه داشته باشید.
در آخر دورتادور کیک را با خامه فرم‌گرفته بپوشانید و به‌کمک لیسک خامه اضافه را بگیرید.

۶. تزیین و سرو بنتو کیک

بنتو کیک چیست؟ هر آنچه باید بدانید
 
این بنتو کیک لذیذ را با شکلات چیپسی، ترافل، فراستینگ یا گاناش موردعلاقه خود تزیین کنید و با طرح‌های مینیمال ظاهر جذاب‌تری به آن بدهید.
دو نکته مهم:

    •    بعد از یک بار خامه‌کشی، کیک را در یخچال بگذارید. اگر لایه فراستینگ اولیه سفت باشد، پخش لایه بعدی راحت‌تر است.
    •    برای خامه‌کشی حتما از چاقوی آیسینگ استفاده کنید. این چاقو‌ها مخصوصا برای پخش خامه روی کیک طراحی شده‌اند و نسبت به چاقو‌های معمولی کارایی بیشتری دارند.
نهایتا کیک را در جعبه مخصوص بنتو کیک سرو کنید.

کلام آخر

حتی کوچک‌ترین مینی‌کیک‌ها برای جشن‌های یکی دونفره بزرگ‌اند. به‌ناچار بخشی از آن‌ها می‌ماند برای روز‌های بعد که متأسفانه طعم و تازگی روز اول را ندارند. احتمالا ایده پشت بنتو کیک‌ها صرفا «شیرین‌کردن دهان» در مناسبت‌ها بوده است، به‌طوری که با هزینه کمتر، کام چند نفری شیرین شود و چیز زیادی از آن باقی نماند.
شما برای مناسبت‌های یک یا دونفره کیک بنتو را ترجیح می‌دهید یا باگر و کاپ کیک؟ نظرتان را با ما در میان بگذارید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها