جام جم آنلاین؛ محمدرضا آمویی در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: کیفیت نان یکی از دغدغههای مردم کرمانشاه است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری ویژه کارگروه آرد و نان فرمانداری برای جبران کوتاهیهای گذشته در موضوع کیفیت نان و نظارت بر کار نانوایان، عنوان کرد: ۳۰ جلسه کارشناسی برای ساماندهی وضعیت نان در کرمانشاه با حضور اعضای اتحادیه و کارگروه برگزار شده است.
آمویی با بیان اینکه نتیجه برگزاری این جلسات تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه است، خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان، نحوه فروش، قیمت نان، ساعت کار نانواییها، روز تعطیل هر نانوایی و… مشخص شده است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه افزود: این طرح در نخستین جلسه کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه ارائه خواهد شد و پس از تصویب و طی مراحل نهایی، اجرایی میشود.
در این جلسه پروندههای تغییر نوع و مکان تعدادی از نانواییهای شهرستان کرمانشاه مطرح و به رأی اعضای کارگروه گذاشته شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد