جام جم آنلاین اصفهان؛ آیتالله رهبر در این مراسم ، روابط عمومی را همچون روح سازمان توصیف نمود و گفت : این مدیریت باید تمام بخشهای سازمان را به سمت دستیابی به اهداف ، متحد و هماهنگ سازد .
مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی شرکت افزود : روابط عمومی مرکز همدلی، صمیمیت و اتحاد است و باید این فرهنگ همدلی را در کل سازمان جاری سازد .
معاون بهرهبرداری شرکت نیز در این مراسم گفت : تمام کارکنان سازمان در معرفی تصویر و برند سازمان به جامعه نقش دارند و باید بهگونهای برنامهریزی شود که معرفی خوبی از این مجتمع عظیم صنعتی صورت بگیرد.
وی افزود : برای استفاده از پتانسیل کارکنان در جهت معرفی برند شرکت ، باید در خصوص رضایتمندی کارکنان ، بررسی لازم صورت بگیرد .
تولائیان خواستار تدوین پروتکلی برای تجلیل از کارکنان در هنگام بازنشستگی در سطوح مختلف شد و اظهار داشت : توجه به کارکنان و ارتباطات درون سازمان بسیار اهمیت دارد و روابط عمومی باید تمرکز بیشتری بر کارکنان شرکت داشته باشد.
شایانذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از کارکنان مدیریت روابط عمومی قدردانی شد .
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد