استاندار آذربایجان‌ غربی خبر داد:

انهدام باند‌ سازمان‌یافته قاچاق کالا در آذربایجان‌ غربی

استاندار آذربایجان‌ غربی گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) یکی از باندهای سازمان‌ یافته قاچاق کالا در مرزهای جنوب استان شناسایی و با همراهی دستگاه قضایی برخوردهای قانونی انجام شد.
کد خبر: ۱۴۰۷۴۰۹

به گزارش جام جم آنلاین از ارومیه به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌ غربی، محمدصادق معتمدیان با اشاره به کشف و ضبط بیش از 50 هزار قلم انواع لوازم خانگی در این محموله بزرگ قاچاق، اظهار داشت: ارزش ریالی محموله کشف‌شده، 52 هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با بیان اهمیت مبارزه با قاچاق کالا در رشد تولید و مهار تورم، اتخاذ تدابیر همه‌جانبه در راستای مبارزه با قاچاق کالا را ضروری دانست.

استاندار آذربایجان‌غربی، با یادآوری اینکه تولید داخلی به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی و اساسی و موتور محرکه پیشرفت اقتصادی مطرح است، ابراز کرد: هرآنچه برای تقویت این اصل تلاش شود به همان میزان روند دستیابی به توفیقات اقتصادی با سرعت و شتاب فزاینده‌تری همراه خواهد شد.

معتمدیان با قدردانی از مجموعه وزارت اطلاعات، و دیگر دستگاه‌های متولی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: کشف و ضبط محموله قاچاق مذکور، در راستای تحقق سیاست‌های دولت سیزدهم و در حمایت از تولید داخلی و اشتغال انجام گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها