
به گزارش جام جم آنلاین، فرمانده پلیس محلی همچنین در این باره گفت: بررسیهای بیشتر در مورد حادثه نشان داده که این انفجارها تروریستی نبوده و بر اثر اتصال کوتاه در یک زیرزمین حاوی نارنجک و سایر مواد منفجره رخ داده است.
خالد سهیل، یک افسر پلیس از اداره محلی مبارزه با تروریسم گفت: انفجارها که به دلیل نقص فنی در داخل پاسگاه پلیس در شهر «کبل» رخ داد، باعث ریزش کامل ساختمان شده است.
شفیعالله گنداپور، رئیس پلیس سوات نیز در تایید این خبر به خبرنگاران گفت که این انفجارها به دلیل اتصال کوتاه در یک زیرزمین حاوی نارنجک و سایر مواد منفجره رخ داده است و هیچ نشانهای وجود ندارد که یک حمله خارجی یا بمبگذاری انتحاری باشد.
همچنین بیشتر کشته شدگان از نیروهای پلیس هستند.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است