به گزارش جام جم آنلاین به سمرقند، دومین نشست چهارجانبه ایران، روسیه، چین و پاکستان درباره افغانستان پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) ۲۴ فروردین ماه در سمرقند و در حاشیه چهارمین نشست کشورهای همسایه افغانستان برگزار شد.
حسین امیرعبداللهیان، سرگئی لاوروف چین گانگ وزرای خارجه ایران، روسیه و چین و حنا ربانی وزیر مشاور در امور خارجی پاکستان در این نشست حضور دارند و قرار است درباره وضعیت کنونی افغانستان به گفتوگو بپردازند. قرار است در پایان این نشست بیانیهای منتشر شود.
نخستین نشست چهارجانبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در حاشیه اجلاس سران شانگهای در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شده بود.در آن نشست وزرای امور خارجه چهار کشور از تشکیل دولتی فراگیر و با مشارکت همه اقوام در افغانستان حمایت کرده بودند.افغانستان عاری از تروریسم ، عاری از مواد مخدر و عاری از تهدید علیه همسایگان از دیگر محورهای مباحث نخستین نشست چهارجانبه بود.
چهارمین نشست کشورهای همسایه افغانستان قرار است بعدازظهر امروژ در سمرقند برگزار شود./فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد