استمرار طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های دامی تا پایان ماه رمضان

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از ۱۳ اسفند آغاز شده و تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از ۱۳ اسفند آغاز شده و تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.
کد خبر: ۱۴۰۲۲۱۵

به گزارش جام جم آنلاین، مسعود محمدیان افزود: اداره کل دامپزشکی استان‌ها طرح تشدید نظارت بر تولید، بسته بندی، عرضه و جابه جایی هرگونه فرآورده‌های خام دامی را از ۱۳ اسفند آغاز کرده و همواره تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران تاکید کرد: ۹۷ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۱۲۰ نفر کارشناس در ۳۰ کشتارگاه فعال دام و طیور نظارت دارند.

وی ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز بسته بندی فرآورده‌های خام دامی، مراکز عرضه محصولات پروتئینی و خودرو‌های حمل فرآورده‌ها وجود دارد؛ بنابراین از مردم تقاضا می کنیم موارد مشکوک و مشکلات عدم انطباق بهداشتی را از طریق شماره ۱۵۱۲ اعلام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها